fbpx

Art. 72 Sami Tøffel

kr 1,399

Våre bestselgende tøfler i mange tiår. Selskinn med ull toppkant og skinnsåle. Solgt i mange 100-tusen eksemplarer.

Passer til: Dame, Herre
Farge: Natur
Såle: Skinn
Materiale: Selskinn

Tilleggsinformasjon

Passer til

Dame, Herre

Farge

Natur

Såle

Skinn

Materiale

Selskinn

Størrelse

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Garanti

Topaz gir deg en vanlig to års garanti på produksjonsfeil, men reparerer skoene gratis for deg uansett alder, så lenge det fortsatt er mulig å reparere dem. Det er viktig at du først sender bilder av skoa dine til post@topaz.no. Etter du har fått bekreft fra oss at det er mulig å reparere dem, du kan bare sende pakken til: Fabrikkgata 10 G – 3830 Ulefoss.

Finn størrelsen din

Art. 72 Sami Tøffel - Våre bestselgende tøfler i mange tiår. Selskinn med ull toppkant og skinnsåle. Solgt i mange 100-tusen eksemplarer.

Ta god vare på skoene dine

Selskinnsko skal ikke behandles siden selskinnet har et naturlig fettlag som skal hindre at skinnet trekker vann. Okseskinnsko skal og bør derimot behandles med impregneringsspray. For begge typene gjelder at du har med naturprodukter å gjøre, det er derfor viktig å ta noen forholdsregler. Gjør du det, vil du ha glede av fottøyet i mange år.

Merk!

Støvlettene er ikke vanntette. Er de brukt i regnvær, skal de to kuldeisolerende innleggssålene tas ut og tørkes. Hvis støvlettene er sølete, tørk av dem med en fuktig klut og børst dem med en myk børste.

Ikke tørk støvlettene med varme. Skinnet vil tørke ut og ikke lenger være like slitesterke. Dette gjelder alt skotøy som er laget i skinn.

Ikke ta av skoene ved å sette tuppen av den ene skoen mot hælen på den andre. Pelsen vil da raskt falle av.

Har du spørsmål eller oppdager feil på skotøyet, vennligst ta kontakt.