fbpx

Art. 299 Santana Tresko

kr 499

En oppgradert klassisker produsert i Norge. Treskoen har en robust og myk såle i syntetisk materiale med  V-mønster under. Dette gir deg en lett og behagelig tresko med godt grep. Kommer i trendy og freshe farger.

  • Svært lette
  • Hælform: Blokkhæl, platå i forfoten
  • Impregner før bruk

Obs! Små i størrelsen, gå opp en størrelse fra hva du pleier å bruke.

Passer til: Dame
Materiale: Semsket Skinn
Såle: Tre
Kategori:

Tilleggsinformasjon

Farge

Blå, rosa, Rød

Passer til

Dame

Materiale

Semsket Skinn

Såle

Tre

Størrelse

36, 37, 38, 39, 40, 41

Garanti

Topaz gir deg en vanlig to års garanti på produksjonsfeil, men reparerer skoene gratis for deg uansett alder, så lenge det fortsatt er mulig å reparere dem. Det er viktig at du først sender bilder av skoa dine til post@topaz.no. Etter du har fått bekreft fra oss at det er mulig å reparere dem, du kan bare sende pakken til: Fabrikkgata 10 G – 3830 Ulefoss.

Finn størrelsen din

Art. 299 Santana Tresko - <p class="p1"><span class="s1">En oppgradert klassisker produsert i Norge. Treskoen har en robust og myk såle i syntetisk materiale med<span class="Apple-converted-space">  </span>V-mønster under. Dette gir deg en lett og behagelig tresko med godt grep. Kommer i trendy og freshe farger. </span></p> <ul class="ul1"> <li class="li1"><span class="s1">Svært lette</span></li> <li class="li1"><span class="s1">Hælform: Blokkhæl, platå i forfoten</span></li> <li class="li1"><span class="s1">Impregner før bruk</span></li> </ul> <p class="p1"><span class="s1">Obs! Små i størrelsen, gå opp en størrelse fra hva du pleier å bruke.</span></p>

Ta god vare på skoene dine

Selskinnsko skal ikke behandles siden selskinnet har et naturlig fettlag som skal hindre at skinnet trekker vann. Okseskinnsko skal og bør derimot behandles med impregneringsspray. For begge typene gjelder at du har med naturprodukter å gjøre, det er derfor viktig å ta noen forholdsregler. Gjør du det, vil du ha glede av fottøyet i mange år.

Merk!

Støvlettene er ikke vanntette. Er de brukt i regnvær, skal de to kuldeisolerende innleggssålene tas ut og tørkes. Hvis støvlettene er sølete, tørk av dem med en fuktig klut og børst dem med en myk børste.

Ikke tørk støvlettene med varme. Skinnet vil tørke ut og ikke lenger være like slitesterke. Dette gjelder alt skotøy som er laget i skinn.

Ikke ta av skoene ved å sette tuppen av den ene skoen mot hælen på den andre. Pelsen vil da raskt falle av.

Har du spørsmål eller oppdager feil på skotøyet, vennligst ta kontakt.